Als gewichtsconsulente weet Merel Uiterwaal als geen ander hoe belangrijk beweging is voor een gezond lichaam. Helaas weten we allemaal ook dat hardlopen, de sportschool of voetballen niet voor iedereen is weggelegd. Juist voor deze mensen start Vital24 het 10.000 stappen leefstijlprogramma.

 

Wanneer je je aanmeldt heb je al de eerste stap gezet naar een gezondere levensstijl.

Het programma bevat twee pijlers:

  1. Een Yamax 3D-versnellingsmeter om deelnemers te stimuleren meer te bewegen in het dagelijks leven. Met de Yamax 3D-versnellingsmeter die deelnemers dagelijks bij zich dragen, wordt het activiteitsniveau gemeten. Geen ingewikkelde apparatuur, maar een klein apparaatje dat zo in de broekzak, op de riem of aan de schoen bevestigd kan worden.
  2. 2 consulten van een uur. Al uw vragen over voeding en beweging worden hier beantwoord.

 

Hiermee ben je ook in het bezit gekomen van ‘s werelds best geteste beweegmeter. Deze kan na de cursus natuurlijk gewoon nog gebruikt worden. Gebruik de Yamax beweegmeter dagelijks en registreer elke avond de stappen op jouw persoonlijke webpagina. Lukt dit ’s avonds niet? Geen probleem want de beweegmeter heeft een intern geheugen. Hierdoor kun je op ieder ander gewenst moment de stappen invoeren. De werkwijze is gebaseerd op 10.000 stappen per dag en is dus een mentale omschakeling naar een actievere levensstijl.

 

Een  pakket wordt aangeboden voor € 99,95. Daarna kunt u onbeperkt gebruik maken van de stappenteller en het online registratieprogramma (t.w.v. €49,95) , zodat u ook na de 2 consulten zelf kunt blijven monitoren hoe u er voor staat.  Wilt u alleen de stappenteller met toegang tot uw persoonlijke pagina dan is dit ook mogelijk. De kosten komen dan op €49,95 per persoon. U krijgt dan echter alleen een persoonlijk advies voor het te halen aantal stappen en geen tips en adviezen.

 

Ook binnen organisaties kan deze cursus gegeven worden. Wat dacht u ervan om hier een leuke wedstrijd van te maken tussen de verschillende afdelingen?
Welke afdeling loopt er het snelst naar uw vestiging in Rome bijvoorbeeld?

 

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Merel Uiterwaal via info@vital24.nl of Mob: 06-41543800.