Lois en haar moeder over Afvallen Junior

Mijn naam is Lois en ik ben 7 jaar. Ik ging samen met mama naar Merel toe, omdat ik en mama wilde dat ik gezonder ging eten en ook een beetje zou afvallen. Ik vond het best wel spannend, want ik wist niet precies wat er ging gebeuren. Merel ging met mij praten, maar ook heel veel leuke dingen doen. We gingen spelletjes doen met eten, ik moest in dozen voelen en dan zeggen wat voor groente ik voelde. Ik kreeg een heel leuk doosje waar ik mijn tussendoortje in kon doen en dan opeten. Ik kreeg ook opdrachtjes van Merel mee naar huis en ook een lekker recept voor een mueslireep die ik echt heel lekker vind. Eerst dacht ik dat ik misschien nooit meer een snoepje mocht, maar dat was helemaal niet waar, want ik mocht hele lekkere andere dingen, maar ook af en toe een snoepje. Ik vond het harstikke leuk bij Merel en heb veel geleerd over gezonder eten.
Lief Lois
Mijn naam is Sharon en ik ben moeder van Lois.
Lois kampte met overgewicht en ik wilde hier samen met haar iets aan doen. Ik werd door iemand geattendeerd op Afvallen Junior en heb direct contact gezocht met Merel.
Er werd een intake gesprek gehouden en was direct enthousiast over de aanpak van Afvallen Junior. Heel gemoedelijk en totaal niet alleen maar gericht op het afvallen, maar op gezonder eten en het bewust maken van keuzes. Dit alles op een speelse wijze, zodat Lois super positief gemotiveerd werd. Ook ik werd betrokken door Merel en heb ontzettend veel informatie gekregen, waar ik thuis samen met Lois aan kon werken.
Lois heeft met hulp van Merel keihard gewerkt en super goed haar best gedaan. Lois heeft Afvallen Junior als heel fijn ervaren en prettig ervaren en ging altijd met plezier naar Merel. Elke keer was ze erg nieuwsgierig wat voor leuks Merel had verzonnen om te doen. Lois is in totaal 4 kilo afgevallen, wat heel veel is voor een kind van 7 jaar. Inmiddels lukt het Lois op eigen kracht en is nog eens 1 kilo afgevallen. Ik ben zo super trots op haar en ze gaat het nu zeker redden, maar zonder alle tips en tops van Merel was dat zeker niet gelukt. Ik kan Afvallen Junior echt aanraden, het heeft mijn kind en mij als moeder erg gelukkig gemaakt.

Ga naar meer Blog, Succesverhalen

Geplaatst op: 1 oktober 2015