Mom in Balance

Sinds 2015 geef ik iedere week met veel plezier les in Park Assumburg voor  Mom in Balance. Als kersverse moeder past dit ook nog eens helemaal bij mij. Ik hoop de komende tijd heel veel dames te kunnen inspireren lekker te blijven bewegen op eigen niveau tijdens zwangerschap en daarna.

 

ZWANGER WORKOUT
De meest uitdagende negen maanden van je leven staat je lichaam in het teken van het gezond laten groeien van je baby. Met het Zwanger Sportprogramma van Mom in Balance blijf je fit, sterk en energiek tijdens je zwangerschap en kun je je optimaal voorbereiden op de bevalling!

 

BACK IN SHAPE
Met de Back in Shape workouts van Mom in Balance werk je onder professionele begeleiding aan een actief herstel na je bevalling en kom je weer snel in vorm. Door de spierversterkende oefeningen zal je lichaam herstellen en daarmee de belastbaarheid van de beschadigde structuren verhogen, met als gevolg dat het hele lichaam fitter wordt en meer energie krijgt. Hiermee bouw je op een verantwoorde wijze je conditie op en maak je je lichaam sterk en energiek. Zo kun je vol energie naast je gezin, je werk weer oppakken.

 

MOM IN SHAPE
Tijdens deze uitdagende trainingen versterk je met een unieke combinatie van spierversterkende oefeningen je lichaam met veel aandacht voor je core en rugspieren. Door de intervaltrainingen merk je al snel dat je conditie verbetert en dat je zin krijgt om vaker te sporten. Ook je energieniveau stijgt en zorgt ervoor dat op energieke wijze kunt balanceren tussen werk, gezin en jezelf!

 

Wil je meer weten over deze actieve workouts voor zwangere dames, dames die net bevallen zijn en moeders die gewoon gezellig willen trainen met andere moeders kijk dan op www.mominbalance.nl. Of kom gewoon een keer langs in Park Assumburg!

Ga naar meer Bewegen, Blog

Geplaatst op: 20 maart 2015