Pepernoten jammie

Vorige week was ik niet helemaal tevreden over mijn zelfgemaakte suikervrije pepernoten. Een foto op de Social Media was genoeg, want als we dan toch snoepen dan moet het wel echt lekker zijn. Na enig bakplezier en wat aanpassingen in de verschillende recepten, ben ik nu toch tevreden. En deel deze dan ook graag met jullie.

 

Ingredienten

• 175 gram speltmeel
• 5 eetlepels (amandel)melk
• 20 gram van de combi speculaaskruiden en kaneel (de speculaaskruiden hebben de overhand)
• 60 gram kokosvet
• 5 dadels
• 2 eetlepels ahornsiroop
• snufje zout
• 7 gram bakpoeder

 

 
Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe alle ingredienten in een kom en meng alles goed door elkaar.Maak er mooie kleine bolletjes van, want de pepernoten groeien 😉 Bak ze vervolgens in ongeveer 15 minuten af.

 

 

Eet smakelijk!

Ga naar meer Blog, Recepten

Geplaatst op: 2 december 2015