Ingrediënten:
– 150 gram havermout
– 2 eieren
– 2 appels
– 100 gram rozijnen
– 2 el kokosolie
– 2 tl kaneel

 

Bereiden:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Schil de appels, rasp ze fijn en laat het overtollige vocht uitlekken.
3. Laat de kokosolie smelten.
4. Meng de havermout samen met de eieren in een keukenmachine tot een glad mengsel.
5. Voeg daarna de geraspte appels, de gesmolten kokosolie en de kaneel toe en meng weer tot een egale massa.
6. Voeg als laatste de rozijnen toe en schep deze met de spatel er doorheen.
7. Bekleed een kleine vierkante ovenschaal met bakpapier en verdeel het mengsel gelijkmatig over de ovenschaal.
8. Zet de ovenschaal 50 minuten in een voorverwarmde oven.
9. Laat de koek afkoelen en snij hem vervolgens in ongeveer 9 gelijke stukken.

 

Eet smakelijk!!