Waarom?

Mijn naam is Merel Uiterwaal. Ik ben opgegroeid in de horeca en daar in verschillende functies werkzaam geweest. De combinatie van lekker eten & drinken op een verantwoorde manier heeft mij altijd bezig gehouden. Daarnaast ben ik op recreatief gebied veel met sport bezig.

 

Vital24 ben ik gestart vanuit mijn passie voor sport en de gedachte dat je alleen kan presteren als je lichamelijk en geestelijk in balans bent. Gezonde voeding, sporten, afvallen, duurzame inzetbaarheid en gezondheidsmanagement zijn onderwerpen waar ik me dagelijks mee bezig houd.  Van jong tot oud. Mensen met en zonder sportervaring. Bij Vital24 ben je aan het juiste adres.

 

Mijn doel:

Een lekkere snack of een gebakje op een verjaardag. Hard werken. Deadlines. Een meningsverschil op het werk. Een heftige thuissituatie. Een marathon lopen. Kan ik dit aan? JA, als de balans maar goed is. Mijn doel is om mensen bewust te laten worden van de keuzes die zij maken in het dagelijks leven. Dit op het gebied van gezonde voeding, beweging en inzetbaarheid voor individu en organisatie. Ook op voor gast-ouderbureaus, scholen, BSO’s en sportvereniging geef ik regelmatig lezingen en workshops voor volwassenen en kinderen.  Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.